Boekpresentatie Lodewijk Asscher

Door Sander Gorissen op 28 juni, van 11:30 tot 13:15, HuB Kerkrade | HuB Kerkrade

Op vrijdag 28 juni zal Lodewijk Asscher zijn boek Opstaan in het Lloyd Hotel presenteren in HuB Kerkrade. De inloop vindt plaats vanaf 11.30 uur, waarbij u via een aanwezige stand van boekhandel Leeskunst de gelegenheid heeft om het boek van Lodewijk te kopen. Tijdens de bijeenkomst, die om 12.00 uur start, zal Lodewijk een toelichting geven op de totstandkoming van zijn boek en zijn alle aanwezigen in de gelegenheid om vragen aan hem te stellen. Daarnaast zal met hulp van Bibliotheek Kerkrade het thema laaggeletterdheid aan bod komen en hebben alle bezoekers ruimschoots de mogelijkheid het boek te laten signeren door Asscher. De bijeenkomst eindigt om 13.15 uur, de toegang is uiteraard gratis.

Aanmelden boekpresentatie Lodewijk Asscher te Kerkrade

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de boekpresentatie van Lodewijk Asscher. Zo weten wij vooraf ongeveer hoeveel mensen aanwezig zullen zijn. Alvast hartelijk dank!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sander Gorissen

Sander Gorissen

Sander Gorissen was raadslid voor de PvdA Kerkrade in de periode 2010-2014 en is dat sinds de afgelopen verkiezingen weer. Hij bekommert zich vooral om het thema veiligheid binnen deze commissie. Daarnaast is Sander actief voor het ombudsteam van onze afdeling.

Meer over Sander Gorissen