10e Thijs Wöltgenslezing door Henk Nijboer

Door Hans Bosch op 12 april 2019

De PvdA Kerkrade nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de 10e Thijs Wöltgenslezing, dit keer uitgesproken door Tweede Kamerlid Henk Nijboer op 10 mei 2019 in het Eurode Business Center. In de afgelopen jaren gingen onder andere Paul Depla, Frans Timmermans, Jos Schneiders en Lilianne Ploumen hem voor.

“Wereldvreemd. Misschien kan de baas van ING zijn tijd beter besteden aan het voorkomen van witwaspraktijken bij zijn bedrijf.”

“11 miljard over en tegelijkertijd is er woningnood, zijn er grote tekorten in de publieke sector en blijft de koopkracht achter. Kabinet kwam belofte van 3,7 miljard extra investeringen niet na.”

“Geen geld voor extra loon, wel geld voor aandeelhouders.”

Bovenstaande recentelijke quotes zijn van Henk Nijboer, die in oktober 2018publiceerde Henk Nijboer, woordvoerder financiën, het opiniestuk “Top bedrijfsleven moet niet klagen, maar poetsen”!

Het Eurode Business Center waar de lezing zal worden uitgesproken , is tot stand gekomen mede dankzij de inspanningen van de toenmalige burgemeester van Kerkrade Thijs Wöltgens.

Programma:

18.30 uur – Inloop met koffie/thee

19.00 uur – Welkom en korte inleiding

19.15 uur – Een woord van de voorzitter van de PvdA Limburg Jacques Costongs

19.30 uur – Thijs Wöltgenslezing, door Henk Nijboer

Aansluitend eerste reactie, door Ron Piepers, voorzitter van de Jonge Socialisten Limburg en discussie met de zaal.

20.30 uur – Afronding en nazit

Hans Bosch

Hans Bosch

Hans Bosch is voorzitter van een vernieuwd bestuur van de PvdA Kerkrade. In het verleden was hij actief als raadslid en wethouder en wat recenter als lid van Provinciale Staten namens de PvdA Limburg. Tijdens de verkiezingen op 20 maart 2019 staat Hans op de lijst van de PvdA op nummer 8.

Meer over Hans Bosch