Krismes en oad óp nuij i Kirchroa

Door Sander Gorissen op 24 december 2019

Kerstmis staat voor de deur. Duizenden Kerkradenaren genieten van een warm feest in gezelschap van familie en vrienden. We wensen alle inwoners en hun gasten een liefdevolle periode toe, een spetterend uiteinde van het jaar en alvast een gezond en gelukkig 2020.

We denken daarbij aan alle mensen die deze kerst alleen of geveld door een ziekte door moeten brengen, en aan inwoners die het hele jaar, maar in het bijzonder tijdens deze dagen, gebukt gaan onder financiële problemen. Laten we hopen dat ook voor hen 2020 zorgt voor gezondheid en geluk en laten we daar allemaal en met elkaar voor zorgen.
En laten we op oudjaarsdag ook voor elkaar zorgen. Zorg voor een fantastisch vuurwerkspektakel waar alle Kerkradenaren van kunnen genieten, maar doe dat wel veilig. Er zijn veel mensen en dieren die minder van een knallende jaarwisseling kunnen genieten. Omdat ze bang zijn, of kampen met de gevolgen van bijvoorbeeld PTSS na een uitzending in oorlogsgebied of door dagelijks werk bij hulpdiensten.

Een samenleving maken we samen, en dat doen we door naar elkaar om te kijken. Tijdens deze feestdagen, maar ook in 2020.
Geniet van elkaar en van de warmte in huis. Bestuur, fractie en al onze leden wensen jullie een zalig kerstfeest en een fantastisch 2020!

Sander Gorissen

Sander Gorissen

Sander Gorissen is raadslid voor de PvdA Kerkrade. Hij bekommert zich vooral om het thema veiligheid binnen deze commissie. Daarnaast is Sander actief voor het ombudsteam van onze afdeling. Sander is vader van een dochter van zes en een jongenstweeling van twee jaar. Hij is Roda-supporter en werkt als beheerder van Verenigingen van Eigenaren.

Meer over Sander Gorissen