Boter, kaas en eieren!

Door Sander Gorissen op 15 oktober 2020

Op 17 oktober 2020 is Wereldarmoededag, een dag die in het teken staat van armoede in de breedste zin van het woord. In navolging van een landelijk initiatief doet de PvdA Kerkrade mee aan de actie “boter, kaas en eieren”. Het gaat hier om het verzamelen van de zuivelproducten boter, kaas en eieren die niet vaak bij de Voedselbank terecht komen.

Te veel mensen leven in armoede en zijn afhankelijk van de Voedselbank. Dat probleem wordt in dit jaar dat in het teken staat van het coronavirus helaas alleen maar groter.

U kunt daarom komende zaterdag 17 oktober 2020 bij AH XL (Rodaboulevard) en Jumbo (Onze Lieve Vrouwestraat) bij het doen van uw boodschappen ervoor kiezen om bij de klantenbalie een of enkele producten (boter, kaas en eieren) af te geven ten behoeve van de Voedselbank.

Blijft u liever binnen of komt u niet bij deze winkels? Dan kunt u ook kiezen voor een donatie aan de Voedselbank Zuid-Limburg en/of de specifieke actie van het Armoedefonds. Ook willen we uw zuivelproducten graag op komen halen bij u thuis. Dat kan via deze pagina.

Sander Gorissen

Sander Gorissen

Sander Gorissen (geb. 1988) Raadslid, fractievoorzitter Getrouwd, drie kinderen  werkzaam als VvE-beheerder in Zuid-Limburg.   actief voor 6×11 VVKW, ondersteuner van de redactie van supportersmagazine D’r Koempel (blad over de cultuur en voetbalhistorie van Roda JC Kerkrade)  Sander:  “Ik loop in mijn dagelijks leven tegen veel problemen van mensen aan. Jong of oud, mensen die hier zijn opgegroeid of niet. En ik geloof dat de PvdA Kerkrade hét verschil kan maken

Meer over Sander Gorissen